El bagenc David Palmada i la berguedana Esther Ollé, socis del Centre Excursionista Montserrat de Manresa, van obrir una nova via d'escalada artificial a les Fisher Towers d'Estats Units que proposen amb un grau de dificultat A6+. Si es confirmés aquest nivell de complexitat, el nou itinerari seria el més difícil del món dels fins ara catalogats en l'escalada artificial.

Palmada i Ollé van ser els primers europeus d'aconseguir completar l'itinerari que es coneix com la Intifada, l'única via del món confirmada com a A6, actualment el grau màxim de dificultat de l'escalada. La Intifada també es troba a les Fisher Towers, a l'estat d'Utah i, després de la fita que van complir l'any passat, els dos escaladors del CE Montserrat de Manresa van voler repetir la zona per obrir un itinerari que seria el més difícil del món dels que s'han proposat fins ara si la comunitat d'escaladors en confirmen el grau. "Oju, peligru" és el nom que Palmada i Ollé han escollit per a la nova via, o "Look out! Danger" en la seva versió original.

Els dos escaladors van trigar 13 dies a aconseguir l'objectiu d'obrir la nova via d'escalada, set dels quals els van passar penjats de la paret d'El Titan. Les condicions en què van escalar van ser dures, sobretot per la calor del desert d'Utah, on David Palmada i Esther Ollé van afrontar temperatures d'entre 40 i 45 graus.