El competidor del Club Triatló Olesa Antonio Pareja va aconseguir la victòria en la seva categoria a la Ironterra que es va disputar a Sant Carles de la Ràpita, un triatló en el qual no havia transicions entre prova i prova, ja que els organitzadors deixaven temps per recuperar entre cadascuna.

La prova consistia en 1.300 metres de natació, 60 quilòmetres de bicicleta de muntanya i 14 km de cursa a peu en un entorn paradisíac com era la platja del trabucador, que va provocar que el patiment fos més suportable.

Així, Pareja va aconseguir la victòria en natació, amb un temps de 24.46, i la 31a posició a la classificació general; també va vèncer en bicicleta de muntanya, amb un registre de 2.10.34, i va finalitzar vintè a la general; per acabar, va vèncer la cursa a peu amb 1.04.25 i va quedar 25è en l'escratx. En la classificació combinada de les tres proves, va fer un temps de 3.39.46, va vèncer i va fer dissetè de la general.