L'esquiador manresà Marcel Pintó va participar en el campionat mundial de la categoria sub-21 que es va fer a l'estat de Jalisco, a Mèxic. Pintó va competir en les disciplines d'eslàlom, salts, figures i combinada i, a més a més, va quedar dotzè en la competició per equips.

En les proves individuals, Pintó va quedar en la posició número 26 en eslàlom, en la 29a en figures i en la 25a en salts. Va ser en la prova per equips en la qual, juntament amb els seus companys Sandra Botas, Lluís Noguera i Pau Mill, va finalitzar en dotzena posició, amb un total de 4954,29 punts, en una competició guanyada pels Estats Units, seguits per França i Canadà.

La participació de Marcel Pintó en aquest mundial és la primera en el seu segon any en aquesta categoria. Els esquiadors sub-21 hi són quatre anys i Pintó està a punt de fer els 19, amb la qual cosa va competir a Mèxic amb esquiadors més experts i de més edat. El seu objectiu era poder competir en les seves marques i fer un bon resultat per equips, fet que ha complert. Amb aquesta competició, Pintó tanca la temporada 2009.