El Regal Barcelona segueix invicte a l'Eurolliga. Aquesta vegada no va atropellar al seu rival com en les dues jornades precedents, però es va sobreposar a les baixes de Navarro i Basile i al partidàs del gegant Begic i va sortir airós de la difícil pista del Zalgiris Kaunas (70-77).

Als blaugranes els va costar molt trencar el partit i, quan semblava que el tenia controlat, van haver de patir fins al final per emportar-se el triomf. La culpa va ser d'un immens Begic (20 punts, 7 rebots, 2 assistències i 2 taps) que va mantenir els seus amb opcions fins a l'últim minut.

El primer quart va estar presidit per una tremenda igualtat.

Mickeal i Brown van assumir la responsabilitat ofensiva dels seus respectius equips en els minuts inicials del xoc i ni uns, ni altres van aconseguir escapar al marcador (12-12, min.5).

El Zalgiris va començar a manar a la pista quan Begic va aparèixer per amargar la vida a N'Dong i Vázquez, però l'efectivitat de Rubio i Morris va aconseguir que el Barça va recuperar el comandament en l'electrònic al final del primer quart (21-23) .

Els blaugranes van arrencar millor el segon període de la mà d'un motivat Lakovic i gràcies a una major intensitat defensiva que va posar en dificultats el Zalgiris. Cinc punts consecutius de Mickeal van posar el màxim avantatge visitant de tota la primera meitat (30-37, min.18), però l'encert de Begic en la pintura i un triple sobre la botzina de Klimavicius va permetre al conjunt lituà marxar només tres punts avall al descans (38-41).

Un parcial de 0-7 va posar el Barça amb un matalàs de deu punts després de la represa (38-48, min.22), cosa que va obligar el tècnic del Zalgiris, Gintaras Kaprikas, a demanar un temps mort.

Entre Brown, Watson i Begic, el triangle màgic del Zalgiris, van frenar la sagnia i els lituans es van acostar a només quatre punts (44-48). Però de nou va aparèixer Mickeal, ben secundat per Grimau des de la línia de tres, per mantenir els blaugranes amb un avantatge de dos dígits al final del tercer quart (53-63).

El Barça afrontava els últims minuts del partit molt més sencer que el seu rival, però Begic no l'hi posaria tan fàcil als de Xavi Pascual. El recital ofensiu del pivot eslovè i un parell de taps consecutius van mantenir amb vida al seu equip (59-67, min.34). Brown i Kalnietis li tirarien una mà poc després per reduir la diferència a ritme de triples (68-70, min.37).

Però aquí es va acabar la reacció lituana. Lorbek va posar ordre amb quatre punts consecutiu, i Mikeal, que avui va fer de Navarro-va ser el màxim anotador del matx amb 22 punts-el cop de gràcia al 70-77 final.

70 - Zalgiris Kaunas: (21 +17 +15 +17): Brown (17), Kalnietis (13), Salenga (-), Watson (12), Begic (20)-cinc inicial-Pocius (3), Milaknis (-- ), Kukinas (-), Janavicius (-), Klimavicius (5) i Juskevicius (-).

77 - Regal Barcelona: (23 +18 +22 +14): Rubio (8), Grimau (6), Mickeal (22), Lorbek (11), N'Dong (-)-cinc inicial-Morris (13), Sada (2), Lakovic (11), Vázquez (4), Rabaseda (-) i Trias (-).