Tres fondistes del Club Atlètic Manresa van completar la mítica marató de Nova York, que en-guany complia el quarantè aniversari. A més, dos són alts executius del món financer, habituals en curses de llarga distància: Jaume Masana (director general adjunt de Caixa Catalunya) i David Griera, actual subdirector general de Caixa Manresa. Ells dos i Txema Bosch, que treballa a Tous, van tenir una bona actuació i van finalitzar per sota de les 3 hores i 20 minuts, una prova que va guanyar l'eritreu, tot i que nacionalitzat americà, Meb Kefhizighi (2 hores 9'15''). En la foto que acompanya aquesta notícia, els atletes manresans apareixen al hall de l'hotel Hilton amb l'atleta britànica Paula Radcliffe, quarta en aquesta ocasió a Nova York.

David Griera va fer 3h 08'58'' i va entrar en el lloc 1.781 dels 42.000 participants que van sortir des del pont de Verrazzano. Masana es va situar en el lloc 2.541 amb 3h 16'09''. Txema Bosch, que era el segon cop que hi participava, va fer 3h 18' 31''. "Vaig entrenar-me menys que l'any passat i vaig trigar set minuts més, tot i que la temperatura del dia va ser més bona". Masana, en la seva tercera presència a la marató, raona que "en la del debut vaig tenir la sort de poder entrar al costat del ciclista Lance Armstrong, per sota de les tres hores, amb 2h 59''".

Quant a Griera, va "patir menys que l'any passat; vaig fer la mitja deu minuts més lent, però em vaig estalviar el mur dels 30 km i vaig arribar més fresc". Va ser el campió dels financers estatals: "sí, Àngel Cano, conseller delegat del BBVA, va fer 3h 30' i Antonio Rodríguez, director de Deutsche Bank a Espanya, 3h 10'".