El camp de pitch & putt que es va obrir a Salelles fa catorze anys ha tancat portes. Segons han confirmat a Regió7 tant des de la propietat dels terrenys com per part de l'empresa que els va llogar per fer-ne ús pera l'activitat esportiva, el Manresa Golf Club ha cessat des de l'1 novembre totes les activitats i té les instal·lacions clausurades. Però l'empresa que durant aquests anys era la llogatera de les 15 hectàrees de terreny, Golf Catalunya Schools SL, té un parell de gestions ja en marxa que podrien culminar amb un traspàs de les accions i que es mantingués la pràctica del golf a la finca. Una possibilitat que veu de bon ull la propietat de l'Oller del Mas, on és el camp.

El barceloní Mario Pons, que amb el 60% de participació és el principal accionista de l'empresa Golf Catalunya Schools, raona que "havíem de tancar perquè teníem una situació insostenible. Des del juny fins al setembre, la facturació havia baixat el 50%. Per això hem pagat els proveïdors i hem arreglat els papers als treballadors. Per ara ho tenim tancat, però ara mateix hi ha un parell de vies obertes. El que voldríem és traspassar les accions a una nova societat, disposada tant a assumir els actius que tenim (la casa-club, les màquines, sistema de reg) com el crèdit i el lísing al banc". Valentí Soler, fins ara director del camp, explica que "la crisi ha afectat moltíssim els camps que són més lluny de Barcelona. Els que resisteixen ho fan amb una política de rebentar els preus, però crec que aquest final de 2009 i principi de 2010 en poden tancar més". El preu per fer una volta al camp de Salelles era de 15 euros per persona els feiners i de 20 els festius. Malgrat que ara el camp estigui tancat, els equips que participaven als campionats catalans del Manresa Golf Club Pitch & Putt continuaran a les lligues de segona i tercera masculines i en la categoria femenina. Joan Carné, un dels capitans habituals, diu que "les inscripcions ja estan fetes, en total som 36 jugadors i hi ha molts clubs que juguen sense haver de tenir un camp propi".

El Manresa Golf Club va néixer el 1995 amb nou forats útils per a la pràctica del pitch & putt, i es va completar el camp fins a 18 forats el 1997, quan es va inaugurar ja de forma oficial. Els camps de pitch & putt tenen una distància màxima de 120 metres per forat (del tee, des de la sortida de cadascun), i en els de golf poden arribar als 500. Poc després del camp de Salelles, es va obrir al terme de Castellgalí el de La Roqueta, en aquest cas de golf.

Francesc Margenat parla com a propietari d'Oller del Mas, on és el camp de pitch & putt. "La nostra aposta és clara, el millor de tot seria que el golf continués i veig força possibilitats perquè això es pugui acabar aconseguint, hi ha converses. És un complement de gran interès, ja que al nostre mas hi fem celebracions i tenim un celler de reconegut prestigi". La història de l'Oller del Mas, a Salelles, arrenca el segle X i està en estudi que la casa es pugui convertir en hotel.