El capità del Suzuki Manresa, Román Montañez, va estrenar ahir les intervencions mensuals que els jugadors del conjunt bagenc faran a l'entrevista-xat del lloc web del diari, www.regio7.cat. Durant gai-rebé una hora, Montañez va respondre les preguntes que se li van fer, la majoria de les quals referides a la diferència de rendiment de l'equip lluny del Nou Congost.

Sobre aquest tema, el jugador santjoanenc va explicar que "suposo que és important tenir l'afició al costat. Hem de millorar fora de casa". Va afegir que "hem de ser més consistents, sobretot en defensa. Hem de començar millor els partits i no anar sempre a remolc". En aquest sentit, va negar que l'equip perdi la motivació contra rivals no tan forts, ja que "sabem que contra aquests potser ens hi jugarem alguna cosa a final de temporada". En aquest sentit, valora el partit de diumenge davant del Xacobeo Blu:Sens. "Vénen de guanyar el Fuenlabrada, vindran motivats". Ahir es va saber que els àrbitres que dirigiran aquest enfrontament seran l'andalús Conde, el castellanolleonès Bultó i el madrileny Soto.

Montañez també va destacar el fet que pugui jugar a l'equip on es va formar. "Sens dubte, és una de les millors coses, he crescut aquí com a jugador i per a mi és un plaer". En aquest sentit, es va referir a unes declaracions de Rafa Martínez en les quals aquest va dir que estava content que Montañez tornés a casa la temporada passada. "Es nota que és un bon amic meu, ell sabia que jo volia venir aquí i potser pensava que podria ajudar l'equip a jugar millor".

L'acoblament dels nous

Una altra de les tasques de Montañez, com a capità, consisteix a ajudar els nous fitxatges a integrar-se a l'equip. "Els qui fa més anys que som aquí intentem inculcar la filosofia del club. Els nous saben que tenim anys d'història i hem de respondre davant d'una ciutat i d'una afició que ens demanen que deixem la pell al camp. Després, com a capità, he d'intentar que tothom faci la seva feina i donar exemple". Qualifica Gladyr de "gran tirador, tot i que ell sap que ha d'anar fent més coses, ja que té un físic molt bo" i desitja el retorn a l'equip de Cusworth perquè "les defenses es tanquen més sobre ell i facilita les coses als jugadors exteriors".