El Bombons Blasi Olesa encara no s'ha pogut estrenar en la present temporada i ahir va encadenar la quarta derrota consecutiva en perdre a San Sebastián de los Reyes per un inapel·lable 3-0. Després d'aquest mal inici, el conjunt olesà afrontarà un partit vital divendres que ve, a casa, davant l'Arteal de Santiago.

L'enfrontament d'ahir amb el San Sebastián de los Reyes va començar amb mal peu. Álvaro Robles afrontava un partit complicat davant Kou Li, un jugador xinès nacionalitzat ucraïnès que el va superar amb facilitat. Robles va cometre massa errades en el servei i va regalar punts al rival amb cops no forçats. La seva derrota per 3-0 va ser un cop.

El següent partit va enfrontar Wan Wei, un jugador d'eminent caràcter defensiu, davant Chi Wei Dong, un compatriota que sap com contrarestar el joc del jugador del Bombons Blasi Olesa. El xinès del San Sebastián de los Reyes li va plantejar un partit incòmode i es va endur el triomf (3-1).

Oriol Monzó va guanyar el seu primer set a Alfredo Carreros, el primer jugador nascut a Espanya que ha participat en uns Jocs, a Pequín. Monzó, però, va veure com Carneros li remuntava el marcador (2-1) i, malgrat empatar en el quart joc, va acabar perdent.

En un altre partit disputat ahir, el DKV Borges Vall va superar l'Irún per 1-3 i es consolida com a líder de la Lliga Arteal.