El CB Navàs torna demà a la tarda a jugar després de quinze dies d'aturada i ho farà per rebre la visita del Santfeliuenc (18 h). La gran novetat serà la presència del base Roger Portella, que tornarà a jugar després de superar una fractura de mandíbula que es va fer en la segona jornada de lliga.

El conjunt navassenc, que va descansar en la darrera jornada, intentarà buscar la primera victòria de la temporada després d'haver protagonitzat un inici decebedor, amb cinc derrotes en els cinc primers partits de lliga. El rival és l'idoni per trobar una reacció de l'equip de Jordi Sainz de Azuelo, que ja que el Santfeliuenc, que ha disputat les sis jornades de competició, només ha aconseguit una victòria. Per tant, en cas de guanyar, el CB Navàs l'atraparia en la classificació i no permetria que s'escapés un dels rivals directes d'aquest inici de temporada. Entre els jugadors del Santfeliuenc destaca la presència d'Stefan Ivanovic, fill del tècnic del Caja Laboral de l'ACB, Dusko Ivanovic.

El Sedis Mausa, a Mataró

El Platges de Mataró, segon classificat del grup, amb cinc victòries i només una derrota, serà el rival demà del Sedis Mausa, a domicili (19 h). Entre els jugadors de la plantilla de l'equip de Maresme hi ha l'holandès Remon Van de Hare, un jugador de 2,20 metres d'alçada que va arribar a debutar amb el Barça a l'ACB. Van de Hare està fent 14,7 punts i 10,2 rebots de mitjana aquesta temporada.