Pep Guardiola va reivindicar ahir el potencial dels seus jugadors, després de dos empats consecutius, en assegurar que el conjunt blaugrana juga "millor que l'any passat en molts aspectes" i va prometre que no es mourà "ni un centímetre" del seu patró de joc malgrat els resultats.

Abans de parlar del rival d'aquest vespre, del Mallorca, l'entrenador del Barça va contrarestar les crítiques que està rebent l'equip després de no ser capaç de guanyar l'Osasuna (1-1) ni el Rubin Kazan (0-0), i va destacar les virtuts dels seus jugadors: "en moltes coses, som millor equip que l'any passat, cosa d'una altra banda normal perquè ens coneixem millor". Encara que el Barça està en risc de quedar-se fora de la Lliga de Campions, Guardiola va ironitzar amb la situació del seu equip a Europa -"també estem en perill de classificar-nos per a vuitens, no?"- i va recordar que el conjunt blaugrana depèn d'ell mateix. "Si després dels dos partits que queden estem fora, serà culpa nostra. Però si ho superem, estic convençut que ens farà més forts. I el que és clar és que no ens mourem ni un centímetre del camí marcat", va explicar el santpedorenc.

Sobre el Mallorca, rival aquest vespre, el tècnic va dir el perill que representa perquè és "un dels més golejadors de la lliga" i va recordar que l'any passat "tots els partits contra ells ens van costar molt".

Per a aquest partit, Guardiola podria disposar un equip titular amb força canvis respecte als últims partits. Iniesta, amb la recuperació d'Henry, podria tornar al mig del camp per donar descans a Keita. Al seu costat, Busquets pot tornar a ser el relleu de Touré Yayá. En la defensa, Maxwell podria ocupar la banda esquerra, en el lloc d'Abidal, mentre que a l'eix Txigrinski podria ser l'acompanyant de Puyol o Piqué.