L'Olesa Espanyol s'enfronta avui (20.00 hores) al Perfumerías Avenida, un dels rivals més potents de la lliga femenina de bàsquet. Un quart d'hora abans que les olesanes i uns quants quilòmetres més amunt, el Cadí la Seu rebrà el líder imbatut de la categoria, el Ciudad Ros Casares.

Les olesanes tindran un partit molt complicat contra el conjunt de Salamanca, però no impossible. El precedent de la temporada passada ens indica que l'Olesa Espanyol pot guanyar el Perfumerías Avenida, ja que les de Lucas Mondelo van imposar-se la temporada passada per un resultat de 71-65.

El conjunt olesà, que es troba en sisè lloc a la classificació, lluitant per ser a la Copa de la Reina quan s'hagi completat la primera volta, es veurà les cares amb dues jugadores exolesanes: la pivot russa Olga Podkovalnikova, que va deixar l'equip aquest estiu, i la nord-americana Le'coe Willingham, que va jugar amb el club olesà la lliga de la temporada 2007-2008.

El Cadí La Seu, per la seva banda, es troba en una situació incòmode, al penúltim lloc de la taula amb un sol triomf, i haurà d'intentar plantar cara al tot poderós Ciudad Ros Casares, actual campió de la lliga femenina. Les jugadores urgellenques, a més, tenen la baixa de la base Anna Gómez, que pateix un trencament de menisc. El líder de la lliga femenina presenta una plantilla completa amb grans noms del bàsquet estatal i cracks estrangeres.