L'Olesa visita demà (12 h) el Prat en el Municipal de Sagnier. L'equip de Josep Antoni Montes hi disputarà la 12a jornada de la lliga de Tercera Divisió i novament, l'únic resultat que passa pel cap de l'equip és la victòria. L'Olesa es troba últim a 7 punts de la permanència i necessita sumar imperiosament els tres punts per no seguir enfonsant-se a la classificació. El Prat és sisè amb 20 punts.

Els del Baix Llobregat Nord no podran comptar amb Moisés Tàpia ni amb Josep Maria Soler, ambdós sancionats, i tampoc amb Marc Carreño que continua convalescent d'una ruptura fibril·lar. El que pot tornar a la convocatòria és el defensa Francis que tot i estar pendent d'una operació a l'espatlla, forçarà per ajudar l'equip en aquesta situació tant difícil. Per aquest enfrontament, està previst que força aficionats olesans es desplacin a El Prat per estar al costat de l'equip i emportar-se el primer triomf d'una vegada per totes.

A Primera Catalana, l'Igualada rep demà a les Comes (17 h) la visita del Mataró amb la intenció tornar a sumar una victòria i començar a situar-se als llocs capdavanter de la classificació. Els igualadins han entrenat aquest cap de setmana amb les baixes de Francesc Ribalta, que està engripat i d'Isma Barrantes que continua lesionat. A més a més, tampoc no han pogut dirigir els entrenaments per malaltia el tècnic, José Luis Ruiz, i el preparador físic, Pere Torradas. Amb tot, el clima que es viu a l'Igualada és de força optimisme. Encara que són cauts davant la visita de l'equip del Maresme, situat a la tercera posició per la cua, el cert és que tota la plantilla no vol desaprofitar l'oportunitat de situar-se en un lloc de luxe. De tota manera, tothom té a la ment la derrota que l'equip igualadí va patir al camp del Tortosa, ara fa un mes, quan l'equip del Baix Ebre ocupava l'última posició de la taula . Ara per ara, els igualadins són vuitens en solitari.