El CB Olesa Espanyol va desaprofitar ahir una bona ocasió per vèncer el potent Perfumerías Avenida, ja que les noies de Lucas Mondelo van estar sempre dins el partit i només en els instants finals es van veure clarament superades per les de Salamanca.

El primer període va estar marcat per la igualtat d'ambdós conjunts. Les olesanes van sortir molt concentrades i amb una forta defensa van aconseguir sorprendre i posar contra les cordes el Perfumerías Avenida, que es mantenia en el partit a base d'individualitats. Les visitants van sortir relaxades, possiblement acusant l'esforç fet entre setmana en el partit d'Eurolliga, i van veure com les seves rivals agafaven els primers avantatges. Però el Perfumerías va reaccionar i va poder tancar els primers deu minuts amb un lleuger avantatge de 3 punts (20-23).

El segon període va continuar amb la mateixa tònica: màxima igualtat i intercanvis de cistelles. Les alternances defensives plantejades per Lucas Mondelo donaven els seus fruits i, minut a minut, l'Olesa anava frenant el joc de les visitants, que aguantaven gràcies, en bona part, al control del rebot de Le'coe Willingham.

Durant el tercer període cap dels dos equips va poder agafar avantatges significatius en el marcador. Els dos equips anotaven amb certa facilitat: les locals gràcies al joc col·lectiu i la inspiració de Maslowski, i les visitants de la mà de Le'coe Willingham i d'Anke de Mondt. A manca dels deu minuts definitius l'electrònic reflexava un ajustat 58-59.

Amb aquesta igualtat es va arribar al darrer i definitiu període, on l'Olesa tenia la possibilitat de repetir la gesta de la temporada passada. Però les locals van cometre massa errors i van acusar les ànsies de victòria, la qual cosa va aprofitar el Perfumerías per fer un parcial de 0-9 i sentenciar el matx.