L'entrenador del Xacobeo Blu:sens, Curro Segura, estava molt satisfet després de la segona victòria consecutiva del seu equip. La d'ahir té mèrit: el Nou Congost és una pista temuda pels rivals. Però el tècnic andalús sabia com es podia guanyar a Manresa. "La clau ha estat venir preparats per a un partit a 60 punts, en un pista on el Manresa aprofita les seves característiques, amb una bona defensa i atacs llargs, amb paciència".

Després de tenir paciència durant tres quarts, el conjunt gallec va arribar "a l'últim amb possibilitats d'endur-nos la victòria. En aquest moment hem tingut l'encert de tres punts que ens ha faltat a la primera part. I des del llançament exterior hem aconseguit una diferència més important. I al final ha estat suficient per guanyar".

Segura va valorar de manera positiva que, malgrat els intents, el Suzuki no agafés les regnes en el marcador en cap moment: "ells no han estat fora del partit en cap moment. Potser només molt al final. I malgrat que aconseguien acostar-se en el marcador, mantenir-nos amb dos o tres punts de diferència a favor nostre ens ha ajudat a estar més calmats i tenir paciència". El tècnic estava content perquè l'equip evoluciona de manera favorable: "fem una pretemporada durant la lliga, perquè vam tancar la plantilla tard". Malgrat aquest desavantatge, ahir es van estrenar a fora de casa.