El Suzuki Manresa es desplaça diumenge vinent a la pista del DKV Joventut, on jugarà el matx corresponent a la setena jornada a partir de les 12.30 hores i televisat en directe pel 33. El matx següent en pista pròpia, i que serà al pavelló del Congost, serà el dimecres 18 de novembre davant l'Estudiantes de Luis Casimiro i Albert Oliver, a les 21 hores. El dissabte 21, els manresans actuaran a la pista del Granada, que és un altre dels rivals directes per aconseguir la permanència.

El periodista Damià Badia, amb els comentaris tècnics d'Oliver Fernández, jugador del Busk'm Artés, va oferir ahir des del Nou Congost la locució del partit a través del web del diari, www.regio7.cat. D'altra banda, algunes de les emissores de ràdio de Santiago van oferir el partit als oients gallecs amb narradors manresans, com és el cas de la cadena SER i Radio Obradoiro, ja que algunes de les emissores que van seguint al Xacobeo no desplacen els enviats especials amb l'equip.

En la plantilla gallega hi havia dues persones amb un passat al Bàsquet Manresa. El segon entrenador era un Jesús Lázaro que va ser el suplent de Creus en l'època més gloriosa de l'entitat; menys temps, només un any, va ser en la plantilla bagenca Tuky Bulfoni. Tant l'un com l'altre van tornar ahir cap a Santiago amb la gran satisfacció d'una victòria que és la primera que aconsegueix el conjunt gallec en un desplaçament a l'ACB, categoria que va assolir gràcies a una sentència judicial favorable.