Entre els compromisos de cros i ruta han de discórrer les activitats del Club Atlètic Manresa durant el cap de setmana, A Barcelona hi ha el 86è Gran Premi Internacional Jean Bouin, on hi haurà una representació molt important d'atletes del CAM, que serà encapçalada pel darrer guanyador absolut de la Bouin, José Ríos. El maratonià no es troba en les millors condicions, de tota manera, sortirà a lluitar per ser als llocs capdavanters. A més de Ríos, cal destacar Pol Guillén, atleta del Barça i que és navarclí d'adopció (és el marit de Rosa Morató), que és un altre dels clars aspirants a la victòria absoluta en la prestigiosa prova.

A més a més, en la Bouin hi ha inscrits Ignasi Ávila i Oriol Sellarés en la cursa dels 10 km, Meritxell Soler en la júnior, Núria Tió pel que fa a la cadet i Pol Vila, que sortirà en l'aleví. Són els qui tenen més possibilitats, en l'àmplia presència del CAM, d'aconseguir uns llocs d'honor a Barcelona.

D'altra banda, al Vallès es fa el 32è Cros de Castellar, on hi haurà a la línia de sortida Elena Congost i Alba Corredera. A Tarragona es fa la 18a Mitja Marató amb atletes del CAM com Sergi Rodríguez, Xavier Torrades i Guillem Fernández.

En el 16è Cros Internacional de Sòria hi haurà l'olímpica navarclina Rosa Morató, del València Terra i Mar, la qual després de la seva gran actuació al cros de Llodio (on va acabar quarta) vol ser un altre cop amb les primeres per ratificar el bitllet per a l'europeu de Dublín. Finalment, en la marató de Florència hi haurà Eva Iglesias, una andorrana que defensa els colors del Club Atlètic Manresa i que debuta en la distància dels 42 quilòmetres i 195 metres.

Resultats del CAI a Sant Boi

Els més veterans del Club Atlètic Igualada van participar en el Cros Solidari de la Salut Mental que es va celebrar a Sant Boi de Llobregat. Era la quarta edició i hi van córrer destacats atletes catalans.

El CAI hi va aportar cinc esportistes. Paquita Pérez va ser la tercera en fèmines amb un temps de 17'41'' en 5.000 metres. En categoria masculina: 12è Rafael Crespo (23'19'',) 13è Camilo Grados (23'24''), 18è Vidal Chivo (26'07'') i 19è Luciano Grados (26'43''). Els guanyadors, Lídia Rodríguez (15'), i Mohamed Ben Aisa (19'02'').