L'atleta del Mountain Runners Albert Comellas i la corredora del CA Manresa Alba Xandri van imposar-se en la desena cursa de Sant Silvestre de Berga, una edició que va batre tots els registres de participació amb més de 500 persones, 400 de les quals s'havien inscrit a la cursa gran. Durant la tarda va ploure una mica, però el temps no va condicionar la prova.

Albert Comellas, que va completar els 5 quilòmetres de la prova berguedana en 16:44, va imposar-se amb un marge de 15 segons a Pedro Isarre i Rafael Parés, segon i tercer, respectivament. Pel que fa a la cursa a nivell femení, la gironellenca Alba Xandri (19:08) va repetir el primer lloc de l'any passat amb una actuació magnífica, molt per sobre de les seves contrincants. Sílvia Soler va ser segona (21:44) i Irina Lorente tercera (22:06).

Els més petits també van ser protagonistes en la cursa de Sant Silvestre de Berga, amb més de 100 corredors i corredores. Els nens i nenes van competir en dues distàncies diferents: 300 i 600 metres. En la cursa de 300 metres els guanyadors va ser Bernat Tarrés i Mar Expósito, i en la cursa dels 600 els vencedors van ser Arnau Pons i Laia Perea.