El CA Manresa té aquest dissabte el primer compromís important de la temporada amb la participació, amb les dues formacions absolutes, en el campionat de Catalunya de clubs en pista coberta, que se celebra en jornada de tarda al Palau Firal de Vilafranca i en què es reuniran els vuit millors equips de Catalunya masculins i femenins.

En categoria femenina, el CA Manresa presenta un grup renovat, jove, però amb qualitat per continuar lluitant per ser al capdavant en l'atletisme en clubs. L'equip que presentarà el CAM serà el següent: 60 llisos (Paula Raul), 200 llisos (Alba Casanovas), 400 llisos (Ariadna Aivar), 800 llisos (Alba Gallardo), 1.500 llisos (Ekhiñe Otaola), 3.000 llisos (Meritxell Soler), 60 tanques (Laura del Paso), Alçada (Mireia Chico), perxa (Laia Morató), llargada (Jennifer Lasierra), triple salt (Laura Clemente), pes (Eulàlia Torrescasana), 4x200 metres (Casanovas, Raul, Lasierra i Torrescasana). El repte és situar l'equip en la quarta posició final, a darrere dels tres grans, FC Barcelona, AA Catalunya-Ubae i ISS l'Hospitalet. A més, les fèmines del CAM es trobaran amb el CA Vic, UGE Badalona, Medilast Lleida i CA Laietania.

Pel que fa a la categoria masculina, el club manresà afronta el compromís com un privilegi de poder ser a la màxima competició catalana, conscients que l'objectiu en aquest cas ja es va complir l'any passat amb l'ascens. Sigui com sigui, el CA Manresa tindrà molt complicat poder esquivar la darrera posició. L'equip del CAM s'enfrontarà a les potents formacions del FC Barcelona, Medilast Lleida, AA Catalunya-Ubae, JA Sabadell, ISS l'Hospitalet, CA Laietània i CA Canaletes. Hi prendran part: 60 llisos (Raül Mollà), 200 llisos (Albert Martínez), 400 llisos (James Etah), 800 llisos (Oriol Sellarés), 1.500 llisos (Guillem Fernández), 3000 llisos (Ignasi Ávila), 60 tanques (Marc Valero), alçada (Andreu Reig), perxa (Gerard Llimós), llargada (Guillem Armengol), triple (Vicenç Torras), pes (Àngel Garcia), 4x200 metres (Martínez, Valero, Trapé i Torras).

D'altra banda, en la Mitja Marató de Terrassa, que se celebrarà diu-menge, hi haurà representació manresana, encapçalada per Just Sociats; i a Jaén, aquest vespre es corre la Carrera Urbana Internacional Noche de San Antón, amb la presència de Pepe Ríos.

Pel que fa a les activitats del CA Igualada, alguns dels seus atletes competiran el cap de setmana en la final estatal del Torneo Divirtiéndose con el Atletismo, que té lloc al Palau d'Esports de Saragossa. L'Anoia hi és representada pel Col·legi Monalco, amb els equips de noies del 1997, i del 1995-1996, i en nois per l'equip de l'IES Pere Vives Vich dels nascuts els anys 1995-1996. També alguns components del CAI seran demà al Cros Ciutat de Vic Trofeu Pere Casacuberta.