La bona notícia que va suposar el triomf davant el Meridiano Alacant va quedar entelada per la lesió de Sergiy Gladyr al dit petit de la mà dreta. "La primera impressió no és positiva", va admetre Jaume Ponsarnau a la roda de premsa. La cara del tècnic posava de manifest que els indicis eren poc optimistes, tot i que no es va aventurar a fer un diagnòstic: "esperarem que els metges facin les proves amb tot els mitjans". Avui s'han confirmat es pronòstics dolents i aquesta tarda, el juador serà operat del trencament del cinquè metacarpià de la seva mà dreta, a resultes. La intervenció tindrà lloc a la Mútua Manresana de Prevensió Social de Manresa i anirà a càrrec del doctor Ramon Serra.

L'ucraïnès només va ser deu minuts a la pista, temps suficient per cometre tres faltes. Quan Ponsarnau el va asseure a la banqueta després d'aquesta tercera penalització, el doctor va tenir feina: Gladyr es queixava del dit petit de la mà dreta. Precisament en el moment el canvi, Gladyr, enfadat, va propinar un fort cop amb la mà sobre la tanca publicitària situada just davant de la banqueta. Després del descans, l'ala ja va aparèixer amb un embenat que li cobria tota la mà.

L'absència de Gladyr va obligar a una reestructuració del joc exterior. Montañez va jugar gairebé 34 minuts, Grimau va vorejar la trentena, Ponsarnau va disposar els dos bases junts i va donar sis minuts i mig a Llorca.

"Hem patit molt, en un partit bastant lleig, d'aquests que quan guanyes és molt positiu, donen valor i força a l'equip, molt mèrit a la feina feta. I al contrari, quan els perds, et poden fer molt mal. Era un equip de mitja taula cap a baix, dels nostres", relatava Grimau. "Hem d'aprendre de les coses que no hem fet bé, i gaudir de la setmana que tindrem més tranquil·la. L'objectiu és més a prop", va afegir. Amb l'aturada de la Copa davant, "aquests partits perduts poden fer mal, amb massa dies per pensar i massa distància fins al següent partit".