La catalana Queralt Castellet, que optava a medalla en la prova de "halfpipe ', en la competició de snowboard dels Jocs Olímpics d'Hivern, no disputarà la final, al haver-se colpejat el cap mentre escalfava, pel que va ser traslladada a un hospital de Vancouver.

Queralt va patir un accident escalfant a Cypress Mountain, escenari de la competició olímpica dels Jocs. La catalana es va colpejar el cap amb la vora del tub -la pista de competició-i va estar durant uns instants inconscient, pel que va ser traslladada, ja conscient, a l'hospital de campanya situat a la zona de competició.

Tot i que en un principi no sembla haver patit cap lesió de gravetat, era de preveure, segons han explicat a Efe fonts de la Reial Federació Espanyola d'Esports d'Hivern (RFEDI), que, per precaució, els jutges de carrera no la permetessin disputar la final.

Efectivament, després d'un primer examen a Cyress Mountain, Castellet va ser traslladada, per precaució, a Vancouver General Hospital, pel que es va perdre la final, en la que optava clarament a medalla.

La 'boarder' catalana, que aspirava a medalla, després d'haver passat a la final amb la tercera millor puntuació en les dues primeres rondes, "es troba bé", segons ha explicat a Efe Dani Fernández, responsable de 'halfpipe' de la Reial Federació Espanyola d'Esports d'Hivern (RFEDI), però ha estat traslladada a l'esmentat sanatori, on està previst que se li faci una Tomografia Axial Computeritzada (TAC). Tanmateix, Castellet es troba bé i conscient.