16 de setembre de 2010
16.09.2010

INSCRIPCIÓ | 40È ANIVERSARI I PREMIS REGIÓ7

Barça, Gijón i València, equips estrella al tercer Quadrangular del Solsonès

El cartell d'aquest torneig juvenil-cadet el completen el Solsona, el Tàrrega i el Mollerussa

16.09.2010 | 03:57
D´esquerra a dreta, Joan Solé, Isidre Angrill i Josep Puig, els organitzadors

El camp municipal d'esports de Solsona rebrà entre dissabte i diu-menge la tercera edició de l'anomenat Quadrangular de Futbol Base del Solsonès amb un cartell de luxe pel que fa als equips participants. Hi seran el cadet A del FC Barcelona (aquest estiu va gua-nyar el mundialet de la categoria), el cadet A del Spòrting de Gijón, el cadet A del València, i els juvenils del Solsona, del Mollerussa i Tàrrega, aquests dos darrers com a equips convidats, a més dels quatre que formen el quadrangular.
Joan Solé és l'ànima organitzativa del torneig i té al costat la gent del CF Solsona encapçalada pel seu president, Isidre Angrill, i altres col·laboradors, com Josep Puig, com a principals avaladors de la competició, que rep el suport del Consell Comarcal del Solsonès i l'Ajuntament de Solsona.
Els organitzadors consideren que el FC Barcelona i el Solsona han de ser fixos en el torneig: "enguany hi seran l'Spòrting de Gijón i el València i, com a convidats més propers, el Tàrrega i el Mollerussa, que anirem alternant cada any; en la propera edició tenim la intenció de portar el Manchester i el Reial Madrid". Paral·lelament a la disputa del torneig (tots els equips s'enfrontaran entre ells abans de les semifinals i finals) es faran unes jornades de tecnificació a la sala Gòtica del Consell Comarcal del Solsonès dissabte, a 2/4 de 9 del vespre, en què "els entrenadors dels equips participants al torneig podran explicar d'una manera molt propera les seves experiències i es podrà obrir un debat amb el públic assistent".
Aquesta tercera edició del Quadrangular del Solsonès és una iniciativa que permet consolidar a la comarca un espai de confluència de coneixements i de tecnificació esportiva per promoure el futbol en les categories d'iniciació. Concretament, segons els organitzadors, "volem donar repercussió a l'esport del Solsonès, a la ciutat de Solsona i arreu de l'estat espa-nyol donant cabuda als equips més importants d'àmbit estatal. Confiem a poder donar continuïtat al torneig, però dependrà si les despeses ens ho permeten. Enguany, el finançament està pendent d'ajudes externes, com la de la Diputació de Lleida".
Entre les personalitats que han confirmat l'assistència al torneig hi ha l'alcalde de Solsona, David Rodríguez; el vicepresident segon del Consell Comarcal del Solsonès, Joan Solà, així com el seleccionador estatal sub-16, Santiago Dènia (Santi, exjugador de l'Atlético de Madrid); el president a Lleida de la FCF; Jordi Terés; el cap del comitè d'àrbitres de Lleida, Xavier Pérez, i l'exàrbitre Sergi Albert.
El quadrangular s'iniciarà dissabte a les tres de la tarda.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Final del primer temps

Què fan els futbolistes quan pengen les botes? Abandonar una passió com el futbol i allunyar-se de Laliga no és fàcil


L'últim El més llegit