Viladordis acull diumenge la setena edició de la seva caminada, que també serà la tercera de la cursa de muntanya Barraques de Vinya. La distància de la primera és de quinze quilòmetres, amb un desnivell de 500 metres, mentre que la de la prova competitiva és de 22 quilòmetres i el desnivell és de 800 metres.

Segons l'organització, ahir al vespre s'havia arribat als 310 inscrits entre les dues proves. La xifra màxima és de 350, ja que és el nombre de records dels quals l'organització disposa per als participants, tot i que es pot obrir a noves inscripcions el mateix dia, però hauran de recollir el seu record en un altre moment.

Avui, justament, es tanca el període previ per apuntar-s'hi. Es pot fer a través de la web www.barraquesdevinya.com/inscripcions, o bé omplint la butlleta d'inscripció i enviant-la al fax 93 872 03 24. També es poden fer, de manera presencial, a Esports El Cim, al passeig de Pere III, o a Esports Sagi, a la carretera de Vic de Manresa. La inscripció per Internet només serà vàlida si s'indica clarament el nom i els cognoms del participant en un compte habilitat per a l'ocasió de Caixa Catalunya.

El preu de la inscripció és de 9 euros per als nens que tenen menys de 14 anys, de 15 euros per a la cursa d'adults i de 13 euros per als adults que prenguin part a la caminada.

La prova és organitzada per l'Associació Caminada de Viladordis, que té la intenció de fer conèixer l'entorn d'aquesta contrada, sobretot la seva àmplia mostra de construccions de barraques de vinya. La sortida de la caminada serà a les vuit del matí i la de la cursa, a les deu. El preu de les inscripcions inclou l'assegurança temporal per a tots els participants, i el dia de la prova els participants hauran de presentar el resguard de l'ingrés i el carnet d'identitat.