El pilot de motos català Marc Coma (KTM) ha guanyat la tercera etapa del Dakar 2011, entre les localitats argentines de Tucumán i Jujuy, i s'ha posat a només 14 segons del líder en la general, el francès Cyril Despres (KTM), que ha estat segon a 2:21.

El portuguès Paulo Gonçalves (BMW) ha quedat tercer a 3:36 i el francès Olivier Pain (Yamaha), quart, mentre que el xilè Francisco Chaleco López ha perdut 13:51 amb el vencedor de la jornada i ha arribat a la tretzena posició.

Jordi Viladoms (Yamaha) ha estat el setè pilot més ràpid a recórrer els 521 quilòmetres d'especial, que s'han vist interromputs per un tram neutralitzat.

Per altra banda, Joan Pedrero (KTM) i Marc Guasch (Yamaha) han estat desè i dotzè, respectivament.

Després de la tercera jornada del ral·li, Despres continua al capdamunt seguit de prop per Coma, mentre que el portuguès Ruben Faria (KTM) és tercer a gairebé deu minuts del líder.

Chaleco López, tercer el 2010, marxa setè a 18:21, i una mica més enrere, en la novena plaça, es troba Joan Pedrero, el 'motxiller' de Coma, a 19:22 de Despres.

Viladoms és dotzè, el brasiler Jean de Azevedo, catorzè, i Guasch quinzè.

Aquest dimecres, a la quarta etapa, la caravana del Dakar travessarà la serralada dels Andes a gairebé 5.000 metres d'altitud per arribar a sòl xilè.

Els pilots traçaran 761 quilòmetres entre Jujuy i Calama, a Xile, amb 207 cronometrats.