J

aume Ponsarnau es va mostrar "orgullós de la feina dels jugadors en aquest partit. Jo penso que tots els problemes que s'han tingut aquesta setmana, amb les baixes, amb totes les lesions, ens han donat un plus d'intensitat". El tècnic va explicar que "al descans, els jugadors parlaven al vestidor, es veien capacitats per reaccionar, i la clau ha estat identificar que tot el camí passava per la defensa".

Per a l'entrenador del Manresa, "l'energia que ha demostrat avui l'equip a la segona part és el que ens ha empès també al davant. Hi havia alguns desajustaments, hem hagut de posar Majstorovic de 5 en força minuts, tenir força minuts Rodrigo San Miguel en la pista, però la resposta del grup ha estat excepcional. Passar de 45 a només 22 punts en els dos últims quarts és la mostra que hem fet una molt bona feina, perquè Estudiantes té una gran qualitat. En l'atac també hem sabut sortir bé de les trampes que ens han plantejat".

Per a Ponsarnau, la victòria "és la ratificació, també fora de casa, que estem en la línia correcta en aquesta nova lliga que vam iniciar després de les 6 derrotes que vam tenir al principi. Portem 6 victòries en 10 partits, però em fa patir que aquest partit no ens porti alguna conseqüència física, perquè avui ens hem multiplicat i alguns dels jugadors han acabat tocats". Així, Rodrigo San Miguel va tenir una rampa, però preocupava sobretot Milan Majstorovic, amb estrebada als bessons.

Luis Casimiro, l'entrenador de l'Asefa Estudiantes, es mostrava molt decebut: "hem fet una mala segona part, pels nostres errors i pels mèrits d'un Manresa que ha sabut créixer des de la defensa. Ha estat el moment en què ens han entrat les presses que han portat a les precipitacions i a les errades en els tirs, algunes han estat increïbles aquesta nit". Li van preguntar si tornaria a fer jugar Asselin, descartat en els darrers partits i substituït per Driesen: "no ho sé, no vull culpar cap jugador, assumeixo la responsabilitat. La petició de la dimissió? M'espero qualsevol cosa de l'afició de l'Estudiantes".