L'estació del Port del Comte organitzarà demà, diumenge, l'edició d'enguany de la Copa d'Europa de raquetes de neu, amb una nombrosa presència d'esportistes de casa nostra que aspiren a arribar a les primeres posicions. La falta de neu de les darreres setmanes provocarà, però, alguns canvis en el recorregut previst.

Des del punt de vista esportiu, la selecció catalana té moltes possibilitats de victòria, ja que ha estat un dels referents de l'especialitat els darrers anys. L'equip és format per Pere Aurell (AE Diedre), Mònica Ardid (UA Terrassa SE), Laia Andreu (UE Vic), Sílvia Leal (CE Solsonès), Xavi Espiña (CE Guissonenc), Francisco García Vílchez (UA Terrassa SE), Alba Xandri (Mountain Runners del Berguedà), Xavier Zapater (UE Matadepera) i Just Sociats (CE Bandolers).

El Centre Excursionista de Lleida és l'encarregat d'organitzar la prova. Ho ha preparat tot a consciència perquè es faci la Copa d'Europa en un circuit que coincidirà amb el de la Copa Catalana i amb la caminada popular, pertanyent al circuit català.

L'hora de la sortida de la prova també canviarà. El fet que hi hagi poca neu provoca que calgui més fred per tal que funcionin els canons que en generen d'artificial. Així, la prova començarà a 2/4 de 9 del matí i s'espera una bona participació, tenint en compte l'èxit que hi ha hagut cada cop que la Copa d'Europa d'aquesta especialitat ha desembarcat al Pirineu català. Ahir encara hi havia la llista d'inscrits oberta a la pàgina web www.feec.org.