04 de febrer de 2011
04.02.2011

EXPOSICIÓ 40 ANYS REGIÓ7 | SANT JOAN DE VILATORRADA


Bagà homenatja els seus 31 campions d'Espanya

Una festa, diumenge al migdia, recordarà els èxits del Club Tennis Taula

04.02.2011 | 09:36
L´equip masculí del CTT Bagà, campió d´Espanya el 1988

El pavelló municipal de Bagà és l'escenari preparat per a una gran festa en la qual es recordaran els gairebé 40 anys d'història del Club Tennis Taula. Josep Maria Elías, el que va ser expresident de l'entitat i ara entrenador del Borges Vall de la Superdivisió masculina, ha estat l'artífex de l'acte. Elías explica que "he trobat una molt bona acollida tant per part de l'Ajuntament com de la Diputació". La festa serà tot un lluït homenatge als 31 campions d'Espanya, a totes les categories, que ha tingut el CTT Bagà, sumant 57 títols, deu per equips. Les dades són impressionants per a un poble de només 2.300 habitants.
A les 12 del migdia de diumenge hi ha prevista la presentació de trofeus i la vitrina que quedarà exposada al pavelló. Tot seguit hi haurà una exhibició a càrrec del DKV Borges Vall, i a la 1 es farà el lliurament de reconeixements als campions d'Espanya que ha tingut el CTT Bagà. Un aperitiu tancarà la matinal ludicoesportiva.
En el palmarès de l'entitat hi ha dues lligues femenines absolutes i dos campionats d'Espanya que es van aconseguir amb les baganeses Roser Vilà i Cristina Pons, més Li Yan Lan i Magda Veciana. Pel que fa a la categoria masculina, destaca la Copa d'Espanya aconseguida el 1988 a Sevilla amb Jordi Pi, Jordi Pons (actual president del Bagà), Zhao Qiang, Adrià Montanyà i JM Sucarrats.
La resta de jugadors que, tant en categoria individual com també en dobles o mixtes, van assolir títols de campions d'Espanya són: Inés Pons, Mariona Pons, Josep Lluís Mas, Robert Casals, Jordi Llobet, Josep Lluís Morenilla, Carme Espel, Àngel Millán, Xavi Fontanet, Albert Regincós, Ismael Caymel, Patrícia Rodríguez, Dani Torres, Jordi Calvo, Pere Weisz, Jordi Piella, Carles Arocas, Marc Duran, Oriol Monzó i Gerard Gil. Com a entrenadors ho van aconseguir els germans Josep Maria i Francesc Elías, veritables artífexs del fenomen que va dur el CTT Bagà durant 25 anys a l'elit del tennis taula.
A banda dels trofeus, hi haurà una completa exposició gràfica en la qual hi haurà reflectides moltes de les imatges històriques del club.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

El meu equip té la millor afició

L'afició és un dels elements clau per als equips. Els aficionats senten els colors i l'escut igual que els propis jugadors