L'equip format per Quim Pagès i Marc Reynés va adjudicar-se la victòria en la primera edició de les 2 Hores de resistència en BTT de Callús. La cursa va presentar un recorregut atractiu i molt variat, de 2,3 quilòmetres al bosc del Filador i a la llera del riu Cardener. Organitzada pel Club Excursionista Callús, la prova es podia córrer per parelles o individualment.

En les dues hores, Pagès i Reynés van donar disset voltes al circuit, dedicant un temps mitjà d'uns 7 minuts per volta. En el segon lloc, es van situar Àngel Molero i Jordi Giralt i, en el tercer, Raimond Rothwell i Abel Mora, després d'una lluita intensa pel triomf. En categoria mixta, van guanyar Meritxell Obradors i Jordi Fàbrega; en veterans, Moisès Tarter i Manuel Gallego i, en sub-23, Cinto Franch i Pol Ribas. La cita, que va estrenar-se amb un nivell alt dels corredors, també va comptar amb la bona actuació d'equips de joves participants del poble.

Des de l'organització, es va valorar molt positivament la satisfacció dels corredors i la reeixida posada en escena del circuit. De cara a les properes edicions, però, el CE Callús estudiarà canviar les dates de la prova per poder comptar amb una major participació.