L'ala de l'Assignia Manresa Sergii Gladyr s'ha acomiadat avui de l'afició manresana a través del seu compte de Twitter (@ruskyi). Després de militar tres temporades al Nou Congost, el club ha decidir apostar per altres jugadors i tant ell com Micah Downs no entren en els plans de PEre Capdevila. "Manresa sempre al cor" ha escrit a seu Twitter Gladyr, el qual també ha fet esment a les seves estones passades a la ciutat: "últim esmorzar a Cal Manel! I viatge dolç a casa. Gràcies a tots pel vostre suport aquests tres anys impressionants, una abraçada!". Companys d'equip com Roman Montañez i Álex Hernández també s'han acomiadat de l'ucraïnès a través d'aquesta coneguda xarxa social.

Igual que Gladyr, altres dos jugadors de l'Assignia també han fet les maletes avui i han emprès el seu viatge de retorn a casa, Justin Doellman i Adam Hanga. El futur del nord-americà està obert i, sembla, que el viurà lluny del Nou Congost. Doellman té una oferta de renovació sobre la taula, però espera la trucada d'un equip gran.

Un altre que té números de no tornar és Lieron Achara, que ha rendit molt per sobre de l'esperat i jugador i club podrien no posar-se d'acord en temes econòmics. Recentment, el pivot va escriure un twitter que podria ser el seu comiat definitiu: "Vull donar les gràcies a totes els fans de Manresa per tot el suport que han donat a l'equip durant la temporada. M'ha encantat jugar per vosaltres, nois".