12 de juny de 2012
12.06.2012

La Salle brinda per l'ascens del primer equip en el sopar de cloenda del curs

12.06.2012 | 02:00

L'Associació Esportiva La Salle Manresa va tancar una temporada molt reeixida, amb l'ascens de l'equip sènior a Primera Catalana, amb un sopar al restaurant Torre Busquet de la capital del Bages. Abans, però, es va disputar un triangular entre el primer equip actual, el conjunt que va aconseguir l'ascens la temporada 1998-1999 i un combinat d'exjugadors que s'havia enfrontat als veterans del Futbol Club Barcelona en el centenari de l'entitat.
Després, el sopar de cloenda de la temporada va tenir la participació d'autoritats de la ciutat i de l'esport, com el president de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Fa; l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent; el director de l'Escola La Salle Manresa, Francesc Anton; el president sortint de l'AE La Salle, Jaume Torreguitart; i el nou president, Marc Puig. Tots ells van dirigir unes paraules als presents en una vetllada encapçalada pel delegat i exdirectiu Ton Perarnau, que també va reconèixer la bona feina portada a terme pels equips sènior i sub-21.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quin equip portes al cor?

Si vols descobrir quin equip de Laliga 1 2 | 3 és aquest que admires, encara que no ho sàpigues, aquest és el teu test. T'atreveixes a descobrir-ho?