El pierenc Toni Bou manté la seva ratxa triomfal. Ahir es va imposar en la prova d'Arnedillo, a la Rioja, la segona de l'estatal a l'aire lliure i és el líder de la classificació general, ja que també va vèncer en el trial inicial del campionat, que va tenir lloc a Eivissa. En la mateixa prova, el santfruitosenc Pere Borrellas va ser vuitè.

Bou tenia un bon objectiu en aquesta cita, el de provar el nou motor de quatre temps de la seva Montesa Cota, i sembla que el resultat va ser esplèndid, ja que la diferència que va aconseguir respecte de la resta de participants va ser molt gran. Així, en la primera volta només va fer un punt de penalització, pels nou d'Adam Raga i els tretze de Jeroni Fajardo, que es van classificar a continuació.

En la segona volta, amb tot decidit, Bou va fer un altre recital i va sumar un altre punt de penalització. Els 2 van ser molt millors que els 13 totals de Raga i els 15 de Fajardo, que van completar el podi. Bou té 40 punts a l'estatal, sis d'avantatge respecte de Raga i dotze sobre Fajardo. La tercera prova del Campionat d'Espanya de trial tindrà lloc el 12 de maig a Sigüenza (Guadalajara). Serà una nova oportunitat per a Bou d'eixamplar la diferència.