Va salvar un punt en l'última volta, però un resultat així és decebedor. Toni Elías va quedar quinzè al primer Gran Premi de la temporada a Moto2 i va confirmar les pèssimes sensacions que ha mostrat durant tot el cap de setmana. El manresà va entrar al costat d'un altre excampió del món en hores baixes, Mike di Meglio, a anys llum de la lluita per la victòria que van protagonitzar Pol Espargaró i Scott Redding i que es va decantar a favor del vallesà. El bagenc diu que confia a millorar amb el pas de les curses, però ho haurà de fer molt, perquè perdre més d'un segon i mig per volta no és el camí per ser davant.

Elías sortia des de la vintena posició i es va beneficiar, a les primeres voltes, de fets com l'accident d'Àxel Pons o la sanció de Ratthapark Wilairot, que va haver de passar pels boxes per haver arrencat abans d'hora. El bagenc va estar durant totes les voltes entre la quinzena i la setzena posició i, en les últimes, va entrar en una lluita cos a cos amb Di Meglio, de la qual en va sortir guanyador. Ara queden dues setmanes fins al Gran Premi de les Amèriques, al circuit d'Austin, per saber si hi ha alguna millora.

Emoció entre els primers

En l'altra cursa, la que es va disputar davant, hi va haver un gran espectacle, el que van protagonitzar Nakagami, Espargaró i Redding a davant i un nodrit grup de fins a onze pilots darrere. El japonès va ser qui va arrencar millor i va intentar imposar un ritme que no poguessin seguir els competidors. Al final, però, ho va pagar amb problemes de pneumàtics. Així, Nakagami es va escapar i darrere seu van sortir Espargaró i Redding, que van protagonitzar una bonica lluita fins a mitja cursa.

En aquest moment, va ser el britànic qui va incrementar el ritme i va atrapar i superar el japonès amb suficiència. Mentre aquest s'enfonsava, Espargaró mantenia un ritme constant que li permetia seguir de prop Redding. Les darreres voltes van ser un mà a mà entre tots dos. Espargaró va entrar primer a l'última volta, però el seu rival va intentar superar-lo diversos cops, un d'aquests en un revolt en què van situar-se a la mateixa alçada. El vallesà, però, va tancar totes les portes i es va emportar el primer Gran Premi de l'any. De la lluita de darrere, en va sortir guanyador el suís Aegerter. L'emoció promet presidir enguany totes les curses a Moto2.