En el primer partit després de l'aturada de la competició en motiu de les festes per Setmana Santa, el Club Bàsquet Artés rebia l'últim classificat de la taula, un AESE que va ser capaç de plantar cara fins al darrer quart.

El partit es va posar en marxa de molt mala manera pels interessos de l'equip local, que quan només s'havien disputat quatre minuts el seu aler David Garcia va patir una lesió que el va impedir tornar a participar. Pel que fa al joc, en aquests primers instants hi va haver un clar domini dels atacs sobre les respectives defenses. Els bagencs manaven en el marcador, però no eren capaços de portar el ritme, i aquest fet juntament amb l'encert en el llançament exterior del conjunt visitant va fer que les diferències fossin molt curtes al final dels deu primers minuts de l'encontre (21-17).

En el segon període, la tònica no va variar i va ser completament la mateixa que en el primer, amb poques defenses per part dels dos conjunts. Aquest fet va provocar una alta anotació, tal com demostra el marcador amb el qual es va arribar a la mitja part del partit (49-40 favorable als bagencs).

En el tercer tram els jugadors artesencs van veure frenat el seu encert de cara a cistella (es van passar fins a quatre minuts sense poder anotar cap punt). Gràcies a aquesta situació l'equip visitant va aconseguir situar-se per davant en el marcador, posant en perill la victòria dels homes dirigits per Jordi Estany. Però en els darrers minuts del quart els homes bagencs es van refer i van entrar als deu darrers minuts de l'enfrontament quatre punts per sobre en l'electrònic (64-60).

En aquests, els artesencs van fer un canvi en l'aspecte defensiu i van recuperar el joc ofensiu. D'aquesta manera, van clavar un parcial de 16-0 que va deixar l'AESE sense possibilitat de reacció.

Amb aquesta victòria, els jugadors bagencs segueixen lluitant per les quatre primeres posicions del grup, que donen accés a disputar les fases d'ascens a la lliga EBA. En la propera jornada, els artesencs visitaran la complicada pista del Climasol Roser, un rival directe per les primeres posicions. El partit es disputarà el proper diumenge a les 12.30 del migdia.