Les condicions meteorològiques, en forma de tempesta de sorra, van evitar que ahir es pogués disputar l'etapa inicial de l'Abu Dhabi Desert Challenge, amb la presència de l'avianès Marc Coma, que havia estat desè en el pròleg de dissabte. Avui s'iniciaran les hostilitats amb una etapa de 250,43 quilòmetres cronometrats.

El mundial femení de Divisió II grup B es va acabar ahir a Puigcerdà amb la victòria de la selecció de Corea del Sud, que es va imposar en tots els seus compromisos. El d'ahir era el més fàcil, contra el cuer, Sud-àfrica, a qui va derrotar per un rotund 7-1. La selecció espanyola va assegurar la segona posició després de derrotar Croàcia per un clar 1-4, amb gols de Calero, Hernández, Ortuño i Merino. Les espanyoles només han perdut un partit, contra les coreanes, en la segona jornada de la competició.

El marroquí Mohamed Benhbarka, del Runnersworld Tarragona, va aconseguir la victòria en la 35a edició de la cursa del Corte Inglés i va entrar a la història de la prova en ser el primer atleta que aconsegueix cinc victòries en aquesta clàssica barcelonina. La cursa va tenir la participació de 72.047 corredors i es va convertir en la sisena més nombrosa de la seva història. Benhmbarka va fer un temps de 32.53. La victòria en la categoria femenina va ser per a Hasna Bahom, amb 39.16.