Joan Prat ha deixat de ser entrenador de l'Avià. La junta directiva del club berguedà ha acceptat la seva dimissió, presentada dijous a la nit. En la seva quarta temporada a l'entitat, Prat ha pres aquesta decisió per "falta de feeling amb la plantilla. Jo veia que el cos tècnic i els jugadors no sumàvem i en un equip no només són els resultats el que s'ha de tenir en compte".

L'Avià porta una mala ratxa ja que en els darrers quinze enfrontaments no n'ha guanyat cap i només ha pogut sumar sis punts de sis empats. Joan Prat diu que "la meva decisió no és problema de resultats, perquè això es pot solucionar amb una victòria. Jo he tingut el recolzament de la junta fins el darrer moment i si hagués volgut hauria pogut continuar, però com he dit no hi havia la sintonia necessària". El ja exentrenador ha afegit que "com diu el tòpic, s'ha acabat un cicle i em quedo amb les coses positives. Estic molt agraït a l'Avià després de quatre anys intensos, de molt desgast, però també de molts èxits des que vam entrar amb el meu company Jordi Soler i la resta d'integrants del cos tècnic, als que també vull donar les gràcies pel seu treball tot aquest temps".

Demà, l'Avià (17 h) es desplaça al camp del Guíxols on mirarà de trencar el malastruc de les darreres quinze jornades. També demà, i al grup 2, l'Igualada, que és cinquè a la classificació, té com a local la visita del Torreforta (17 h), un conjunt que necessita els punts per la permanència a la categoria.