El Gironella va fer un pas endavant en superar el Taradell, un equip que es troba en caiguda lliure ja que acumula quatre derrotes consecutives i és a les portes de les posicions de descens. El conjunt que dirigeix Xavi Posas ja es troba en la desena plaça de la classificació amb la permanència no confirmada, però a tocar.

La primera part davant del Taradell va ser prou equilibrada, tot i que les millors ocasions les van tenir els jugadors locals. A la represa, el Gironella va imprimir més intensitat; al minut 61, Guifré Dalmau va avançar el seu equip en el marcador, convertint un llançament de penal (mol rigorós). Els osonencs van reaccionar aviat i al minut 66, Fredi feia l'1 a 1. Tot i la igualada en el marcador, els gironellencs es mostraven superiors encara que no va quedar reflectit en el marcador fins a la recta final de la confrontació. Amb l'1 a 1, el col·legiat no va xiular, aquest si, un clar penals sobre Litus. Al minut 84, Raich, ahir un dels destacats del Gironella, va aprofitar una bona assistència de Moi Nogareda (2-1). I en un nou contracop era Litus qui anotava el definitiu 3 a 1, que donava tranquil·litat pels darrers minuts. El proper diumenge, el Gironella visita el Lliçà d'Amunt, un rival directe per escalar posicions.