16 de abril de 2013
16.04.2013

L'Abrera sorprèn el Navàs i es manté a prop del líder

L'ambició dels locals per acostar-se a la zona alta de la classificació va ser superior a la d'un Navàs que no va tenir possibilitats de triomf en cap moment

16.04.2013 | 00:00
L´Abrera no es despenja

L'Abrera va sumar una important victòria davant del Navàs, que, juntament amb la derrota del Gelida i el triomf de l'Himesa Sallent, encara comprimeix més la zona alta de la taula classificatòria. Els locals van fer una molt bona defensa, com ho demostra la seva capacitat per deixar el líder amb només 45 punts d'anotació en tot el partit.
El primer quart va marcar la resta de partit, ja que els navassencs només van anotar cinc punts. El bon joc col·lectiu dels abrerencs va demostrar el perquè és la millor defensa de la lliga i va aconseguir que, en part per mèrit propi i en part per demèrit visitant, el rival no tingués cap opció. La serenor, el domini del ritme i la millor actitud que va imposar l'Abrera van fer que els líders es veiessin clarament superats pel conjunt abrerenc. Tot i la derrota, el conjunt de Navàs es manté a la zona alta de la taula classificatòria empatat a victòries amb el Gelida, que ara mateix ocupa la segona posició del grup.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes