El CPP Igualada jugarà una temporada més a la primera nacional després d'imposar-se als Falcons de Sabadell per 4-2 en el duel disputat al pavelló de les Comes.

El conjunt de l'Anoia només va cedir les dues partides disputades contra Pere Weisz, de manera que els altres quatre punts li van valdre per guanyar el partit. A la primera ronda Jordi Satorras i Joan Masip van derrotar Juan Antonio Ortega i Pau Mellado per 3-0 i 3-1 respectivament. Tot seguit Daniel Luco va perdre contra Pere Weisz per un resultat d'1-3.

La segona ronda va començar amb la victòria de Joan Masip davant de Juan Antonio Ortega per 3-0. Seguidament Pere Weisz va fer el segon punt per al conjunt vallesà en derrotar Jordi Satorras per 0-3. Aquest resultat va estar a punt de portar l'enfrontament a la partida als dobles, Daniel Luco es va imposar a Pau Mellado per 3 sets a 2 amb un parcial de 18-16 en el darrer joc.

D'altra banda, l'equip de Segona Nacional ha acabat la temporada amb una victòria per 3-4 a casa de la UE Sant Cugat. Així, els igualadins acomiaden la temporada amb una victòria tot i que no han pogut salvar la categoria.