19 de abril de 2013
19.04.2013

Els bagencs aconsegueixen llocs d'honor al Fastriatló, a Castelldefels

En la prova al canal olímpic, Baldellou, Torrades, Pubill i Pintó brillen a la classificació absoluta

19.04.2013 | 07:41
Iñaki Baldellou, Xavier Torrades, Núria Pubill i Aida Pintó, a la meta

El canal olímpic de Castelldefels va rebre el 2n Fastriatló que va ser un èxit reunint 600 participants en les diferents categories: Elit, Sèries nacionals cadet i júnior, la prova de paratriatló (guanyada pel surienc Francesc Sola) i l'Open.
El tram d'aigua al canal oferia una còmoda i ràpida prova pel que fa a la modalitat de natació. Es feia tot seguit un trajecte amb la bicicleta de 20 km per acabar amb un darrer tram de cursa a peu que tenia zones d'autèntic cros.
Cal destacar la gran actuació dels atletes de casa nostra amb un segon lloc d'Iñaki Baldellou, just darrere de Cesc Godoy. Quart va ser Xavier Torrades. En modalitat de supersprint, Sergi Férriz va ser tercer classificat. En fèmines cal destacar l'actuació de Núria Pubill i Aida Pintó, del CD Fasttriatlon, quarta i cinquena respectivament, darrere de Dolça Ollé, d'Anna Flaquer i Sara Loher. Solà, com ja s'ha esmentat, va ser primer dins dels paratriatletes i també pel que fa a la modaliat del supersprint i que tenia 300 metres de natació, 10 km de bici i 2,5 km a peu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes