"No ho dubteu, el 2053 també hi serem, el club existirà". El desig de Josep Vives, mirant cap al futur en uns moments tan complicats per al club, es va escoltar divendres en el sopar dels quaranta anys a l'elit del Bàsquet Manresa. Dues-centes persones es van reunir a la pista del Nou Congost. Hi van ser presents exjugadors com Santi Franquesa, Joan Martínez, Ramon Julià, Josep Pascual, Josep Armengol, Albert Viñas, Joan Tarruella, Jordi Singla, Rafa Vega, Jordi Freixanet, Martín Momotiuk o Pere Capdevila. Molts expresidents del club, com Josep Salido, Carles Casas, Enric Torres, Benjamí Garcia o Valentí Junyent, que ara és l'alcalde de la ciutat. No hi va faltar Salva Maldonado, que és l'actual entrenador de la Penya, i va assolir la Copa del Rei del 96 amb el TDK. De l'actual equip hi van ser el tècnic Jaume Ponsarnau, els capitans Javi Rodríguez i Josh Asselin, i Joan Creus Custodio, un exemple que enllaça passat amb tot el que queda per viure.

L'àpat va recuperar el sopar dels mestres cuiners del Bages, i hi ha la intenció de repetir, segons va declarar Diego Sánchez, que és el president del gremi d'hoteleria. Va ser Toni Masanés, el director de la Fundació Alícia, qui va presentar els diferents plats.

L'alcalde, Valentí Junyent, va dir que el club "és un orgull de ciutat, i s'ha de continuar treballant, tant si som a l'ACB com a la LEB". Les samarretes commemoratives van ser per a Catalunya Caixa, per al consistori manresà, i per a Josep Cerdán, el veterà delegat de camp.