El Futbol Sala Gironella va sumar aquest cap de setmana el quart partit consecutiu sense conèixer la derrota després d'empatar davant el Roldán murcià (1-1).

El conjunt entrenat per Robert Caneda va treure un punt de la pista murciana en un partit on les jugadores berguedanes van estar molt desencertades de cara a la porteria. A la primera meitat, les visitants van portar la iniciativa en el joc, però van ser les locals les que es van avançar abans del descans. A la represa, les gironellenques van sortir amb més intensitat i van aconseguir empatar.

Amb aquest punt, les berguedanes continuen una jornada més a la zona tranquil·la amb 39 punts. En la propera jornada, rebran a la seva pista la visita del virtual líder, l'Atlètic de Madrid Navalcarnero. Quan falten quatre jornades per al final de la lliga, el Gironella intentarà agafar el millor estat físic per encarar la Copa de la Reina.