L'ASFE de Sant Fruitós de Bages es va endur la victòria en el derbi bagenc de la jornada que el va enfrontar a la Salle Manresa. D'aquesta manera, els homes entrenats per Màrius Bonjorn continuen en la lluita per les primeres places. Per altra banda, els lasalians es compliquen bastant les coses de cara a sortir dels llocs de promoció de descens.

En el principi de l'enfrontament totes dues formacions van sortir amb molta intensitat i amb encert en el llançament exterior, fent gaudir el nombrós públic present al pavelló de l'equip manresà. Això feia que hi hagués igualtat en el marcador, que a la mitja part era favorable als interessos manresans per 34-27.

En la segona meitat, els jugadors entrenats per Sergi Muñoz i Josep Piqueras van agafar una distància de nou punts, però l'equip visitant va reaccionar de forma molt ràpida i va tornar a igualar l'electrònic, que quan faltaven només deu minuts pel final del partit marcava un 48-46. En aquests, la tònica no va variar i va seguir la lluita aferrissada per la victòria, que al final va ser pel conjunt visitant gràcies al seu millor encert en els darrers instants del matx.