El Manresa passa per un dels pitjors moments de la temporada i això va quedar reflectit al camp del Taradell on, tot i dominar en moltes fases de la confrontació, va ser incapaç de fer perill real a la porteria local. En canvi, el conjunt osonenc, amb ben poca cosa, una falta directa, en va tenir prou per sumar tres valuosos punts en la seva lluita per la permanència. L'equip manresà, que suma la tercera setmana consecutiva sense guanyar, s'allunya de la plaça de promoció d'ascens (és a sis punts).

El tècnic blanc-i-vermell Dani Andreu va alinear per primer cop aquesta temporada el porter Moreno i va fer debutar Germán Pereira, fitxat aquesta setmana. El duel va ser molt anivellat en tot moment, amb molt poques arribades a les respectives àrees. A la primera part, els manresans portaven el pes del mig del camp amb un Taradell còmode en les accions de contracop. La jugada clau va arribar al minut 43 quan va ser xiulada una falta d'Álex Pérez a la frontal de l'àrea quan semblava que l'infractor era el davanter local. Frede, de forma magistral, va convertir el llançament directe en el que seria l'únic gol del partit.

A la represa, el Manresa va sortir tocat pel gol encaixat i va tardar a recuperar-se. Quan va fer-ho, el matx va convertir-se en un atac i gol amb més cor que cap. Els manresans van arriscar amb tres defenses (Ciscu, Álex Perez i Oriol Dalmau) però un d'ells, Álex Pérez, seria expulsat al minut 82, minvant el potencial d'un Manresa que volia però que no podia. Ja en el descompte, l'equip de Dani Andreu va quedar-se amb nou homes per l'expulsió del debutant Germán.