La Champions League no se salva de la polèmica arbitral. Com en partits anteriors de la present temporada, i igual que en alguns enfrontaments de les últimes edicions, al Bayern-Barcelona es van tornar a presenciar greus errors.

L'àrbitre hongarès Viktor Kassai i els seus assistents van errar en accions i moments clau del partit, com en els tres primers gols del Bayern.

Al 1-0, Viktor Kassai, col · legiat del partit, va donar legalitat al remat de Müller malgrat que en la passada de gol Dante es va recolzar amb els dos braços sobre Alves en el salt (imatge inferior esquerra).

El 2-0 va arribar en fora de joc per la posició avançada de Mario Gómez en el moment de la passada de cap de Müller. (imatge superior).

Per la seva banda, en el tercer gol, Müller fa falta sobre Jordi Alba quan el defensa blaugrana defensava a Robben, en una acció més pròpia del bàsquet que del futbol que també es va empassar Kassai. (imatge inferior dreta).

El Bayern de Munic, per la seva banda, va reclamar fins a tres penals per mans dins l'àrea del Barcelona. La primera, i en aparença la més clara, en un xut de Lahm que es va estavellar al braç de Piqué. També va colpejar el Braç d'Alexis un cop de cap de Dante, encara que el jugador del Barcelona estava d'esquena a l'acció. En una jugada més confusa, els jugadors de l'equip alemany van demanar una altra pena màxima per unes presumptes mans de Bartra.