El 2n Memorial Casín de BTT té lloc aquest dissabte a Sant Fruitós de Bages, de les cinc a les vuit de la tarda i en la zona del Bosquet, amb la disputa de les Tres Hores de Resistència. L'endemà es fan les pedalades de caire popular, que ja van tenir una gran requesta l'any passat en la primera edició.

L'entitat Amics del Casín, amb la col·laboració d'Anbaso i Festa en Festa, preparen una segona edició del cap de setmana gran del BTT a Sant Fruitós, amb el suport des de l'Ajuntament i també per part de la Federació Catalana de Ciclisme. Es recorda i s'homenatja de forma ben explícita José Antonio Casín, que va ocupar el càrrec de cap de la brigada municipal i aficionat al món del ciclisme, qui va morir prematurament.

Les 3 Hores de Resistència són obertes a equips de tres ciclistes i hi ha premis per a les categories de classificació general absoluta, de dones, de veterans (els corredors més grans de 40 anys), júnior (fins a 18 anys), mixt (integrat per un noi i dues noies) i local.

El circuit és ubicat a la zona del Bosquet, al bell mig del nucli de Sant Fruitós, i amb un recorregut molt espectacular que té 3,7 kms de distància total. El traçat serà ben visible des de diferents llocs del Bosquet, així com a la zona de boxes i pàdoc, que seran col·locats a la plaça d'Alfred Figueras. Hi ha un total de 13 punts de control amb personal de l'organització, així com ADF, ambulàncies i Policia Local, tot coordinat des de la base que serà al Nexe-Espai de Cultura. En la primera edició de les Tres Hores de Resistència van ser un total de 37 equips els que es van reunir i la victòria final va ser de Chavarria, Reymundi i Serrano.