El Petromiralles Manresa té avui l'oportunitat de refermar la bona temporada que està fent rebent el potent Andorra de Segona Divisió als vuitens de final de la Copa Catalunya. Els manresans, que en la ronda anterior van superar el Manlleu, reben al Pujolet el conjunt andorrà a les sis de la tarda. El conjunt visitant ha fet una molt bona temporada a la Segona Divisió, i ha acabat la lliga en sisena posició, fet que li dóna opció a jugar els play-off d'ascens.

El Manresa, per la seva banda, afronta el partit amb moltes ganes i il·lusió, tal com comenta el seu tècnic, Paco Cachinero. "Tenim moltes ganes de jugar el partit. Ens enfrontem a un equip de categoria superior". Per tal d'equilibrar aquesta teòrica superioritat visitant, Ca-chinero demana als seus homes "molta concentració i ordre defensiu i intentar aprofitar al màxim les ocasions de gol. Serà clau estar encertat per mantenir les possibilitats". Del conjunt visitant en destaca "la gran qualitat individual que té. Disposa d'uns quants jugadors brasilers força bons".

Dissabte, el Petromiralles té un partit vital a la pista de la Unión Santa Coloma on es juga les possibilitats d'obtenir la tercera plaça que dóna opció a jugar la propera edició de la Copa del Rei. Preguntat per si això podia condicionar el partit d'avui, Cachinero comenta que "és cert que durant els dies previs n'estem parlant, però avui, un cop els jugadors surtin a la pista, només pensaran en l'Andorra".