L'Ateneu les Bases va acollir una reeixida segona edició del torneig 3x3 de Festa Major de Manresa, en una organització de l'AE La Salle. La participació va ser nombrosa, amb un total de 53 equips, que van aportar 212 jugadors en deu hores de competició, amb 157 partits al final de la jornada.

En categoria sènior masculina es va imposar l'equip Dos gripaus i un babau que vencia per 17-12 a la final el Xiki Triqui. En total van ser dinou els equips participants en aquesta categoria. Pel que fa a les sèniors femenines, el campió a la final (Mira, mira la tijera) es va imposar per 7-6 a Un nom raro. En el sènior femení el total de grups que van participar van ser set.

En veterans, els vencedors del torneig van ser Els Caducats que van vèncer a Panchons +40 per un marcador de 18-9. En la categoria infantil, els campions en la final del torneig van ser els Fatty Niggers, els quals van derrotar (11-8) els altres finalistes, Dream Team. Pel que fa a la categoria de petits, triomf per a Jovi Players que van dominar en el darrer partit als Miami Gels per un marcador de 18-7. El torneig va demostrar una gran vitalitat en la seva segona edició i la resposta en forma d'elevada participació en fa veure el futur amb optimisme, de cara a l'edició del 2014.

La tinent d'alcalde Mercè Rosich va presidir el lliurament de trofeus al final del campionat a l'Ateneu Les Bases. Des de l'organització es fa un especial agraïment a tots els patrocinadors que han participat en la preparació d'aquest 3x3 de festa major, que han estat l'Ateneu Les Bases, l'Ajuntament, el Bàsquet Manresa, el Frankfurt Xavi, el 2.0 Esports, Vive Norte, Karting Sallent i Temps d'Spa.