Max Kouguere ja és a Manresa. El jugador va aterrar procedent de París i després d´haver disputat el torneig Afrobasket amb la selecció de la República Centroafricana. La primera impressió del jugador va confirmar aquells informes que parlaven d´un físic impressionant. A primera hora de la tarda va ser quan va passar la revisió mèdica a la seu del Cimetir i serà avui quan es posarà a les ordres de Comenge per començar els entrenaments al costat de la resta de jugadors de La Bruixa d´Or, al Congost.

«Arribo en forma, vinc de jugar amb la meva selecció i em trobo en unes condicions excel·lents». En el torneig, l´equip centroafricà no va guanyar cap partit, però ell va fer uns molt bons números: «no faig gaire cas de les estadístiques, el que prefereixo és guanyar partits. Per això, haver fet molts punts o bé agafar rebots, si perds, a mi no em convenç. El més important de tot és el col·lectiu».

El jugador, que fa 1,98 m i té 26 anys, va militar en temporada passada a Le Havre, equip francès on va demostrar les seves qualitats i ha brillat molt en els concursos d´esmaixades. Ahir, mentre se li feia la revisió mèdica al Cimetir, va revelar que manté («des de petit») una gran amistat amb un expivot del Manresa que ara està triomfant a la NBA, Serge Ibaka: «durant els últims mesos m´ha parlat força bé del Manresa, del club, de la ciutat i de l´afició. M´ha comentat que és molt calenta, que sempre està al costat de l´equip i que és un plaer jugar per aquests seguidors». No s´ha enfrontat mai a cap equip de la lliga ACB, però admet que «he vist força partits per la televisió i tinc ganes d´estrenar-me en un torneig competitiu i de tant nivell».

Amb Max Kouguere, l´equip de La Bruixa d´Or té tota la plantilla sencera, només a l´espera que hi hagi el retorn d´Asselin, a la Copa d´Àsia amb un equip iranià.