En una temporada molt dura per les circumstàncies viscudes, sobretot per poder sobreviure econòmicament a l'OK Lliga femenina, després d'aventurar-se a sortir a competir (va haver-hi alguns dubtes abans de començar la temporada), l'Igualada Femení HCP ha viscut el cap de setmana més joiós de la temporada.

I és que la victòria aconseguida a Madrid, davant el Filtros Cartes Santa Maria del Pilar (2-4) assegurava la permanència a les igualadines i, a més a més, amb els tres punts, també superen el Girona HC i assoleixen la desena posició final a la taula classificatòria. Sens dubte, un repte fet realitat que serveix per mirar amb més optimisme el futur després de 15 anys competint a la màxima categoria.

El partit va ser jugat amb total concentració i seriositat per part dels dos equips, que se jugaven a una carta la salvació. Va marcar primer Marta Soler (4') i tot seguit Meri Martínez (10'); amb el 0 a 2 es va arribar al descans tot i que els locals van desaprofitar una falta directe a les acaballes del primer temps. A la represa, les nois de Pirri dominaven el tempo del partit, Laura Salvador va marcar de falta (38'). Amb 0 a 3, la salvació era a tocar, oimés quan la mateixa Laura Salvador va fer el quart (46'); només al final, les locals van maquillar el resultat amb un gol, anotat de falta per Júlia de Andrés.