La interpretació del reglament per part de la Federació Catalana de futbol ha donat la plaça del Vilassar de Dalt, que ha renunciat a Primera Catalana, al Lleida B, en detriment del Gironella, que pensa impugnar aquesta decisió, comunicada ahir oficialment per l'ens federatiu.

El club gironellenc creu que li pertoca el lloc deixat pels maresmencs a la categoria superior a la que hauran de jugar (Segona Catalana). Tant el Lleida B com el Gironella van jugar una de les tres promocions d'ascens a Primera Catalana i tots dos la van perdre al terreny de joc. Per coeficient dels mèrits de la temporada passada, el Lleida B està situat al davant del Gironella. Fins aquí, tothom accepta aquesta precisió. Però és que la reglamentació de la FCF en casos de renúncies i ascensos compensats té diferents maneres de decidir quin equip puja.

En el cas del Vilassar de Dalt, la renúncia es produeix quan els grups de Primera Catalana ja estan formats, fins i tot aprovats per l'assemblea de dissabte passat. En el cas del grup 1, en el qual havia de competir el Vilassar de Dalt, està integrat per clubs de les províncies de Barcelona i Girona.