Els equips de natació sincronitzada d'El Tossalet-CN Berga i del CN Minorisa van tancar la temporada amb la tercera i darrera jornada del campionat de Catalunya d'interclubs en la modalitat de rutina combinada i duet, celebrada a Tarragona.

Entrenades per Bea Rodríguez, el duet de nivell II d'El Tossalet-CN Berga va aconseguir el títol català amb una puntuació de 18,0, competint amb els millors clubs de Catalunya, com ara el CN Granollers i el Kallipolis. El duet està format per Núria Torra i Marta Minoves. L'equip berguedà de nivell II va ser tercer amb 16,9 punts, entre 14 equips d'arreu de Catalunya. El grup era format per Júlia Isern, Núria Torra, Mireia Parramon, Marta Minoves, Flora Hernández, Jana Gil, Ariadna Deop i Judit Gonzalvo. En la categoria de nivell III el duet format per Judit Isern i Anna Boixadera va aconseguir una meritòria quarta plaça amb una puntuació de 17,3, i el duet de Clàudia Cabanas i Clàudia Martínez va ser vuitè amb 16,3 punts. En la modalitat de rutina combinada de nivell III l'equip format per Clàudia Cabanas, Clàudia Martínez, Aina González, Laura Álvarez, Mireia Roca, Cristina Tristany, Marta Noguera i Meritxell Baró va aconseguir la sisena posició amb una puntuació de 17,2.

A les mateixes piscines es va celebrar la Copa Catalunya en absoluta amb una participació d'un duet i un equip berguedà. Judit Isern i Anna Boixadera van ser novenes amb una puntuació de 16,8. L'equip format per Clàudia Cabanas, Clàudia Martínez, Aina González, Laura Álvarez, Mireia Roca, Cristina Tristany, Marta Noguera i Meritxell Baró va aconseguir la cinquena plaça amb 17,8.

Bon nivell del CN Minorisa

Del CN Minorisa, les alevines Andrea Blanco i Marina Parcerisa, en nivel II, es van endur l'argent en la modalitat de duets; en la modalitat de combos, l'equip va assolir la medalla de bronze. Les infantils també van pujar al podi en duets: medalla d'or per a Mar Oller i Núria Gatell i medalla de bronze per a les bessones Pilar i Àngels Gibert. També es van donar trofeus a les millors nedadores de la lliga i en nivell II els tres primers llocs foren per a Marina Parcerissa, Andrea Blanco i Aïda Sanguino. En nivell III, primera plaça per a Mar Oller i segon lloc per a Pilar Gibert, totes dues del CN Minorisa.

El CN Minorisa valora com a excel·lent la temporada en què ha pujat el nivell tècnic i artístic gràcies al treball de les entrenadores, Olalla de Pedro i Laia Alcubierre.